Think BIG; nieuwe groep start 1 juni in Oss

Wil je je als verpleegkundige weer laten herregistreren in het BIG-register maar voldoe je niet aan de werkervaringseis van 2080 uur in 5 jaar? Wil je je vak als verpleegkundige weer graag oppakken na er enkele jaren uit te zijn geweest? THINK BIG!!

Volg een training om weer helemaal up-to-date te zijn en klaar te zijn om het landelijk examen te doen om weer geregistreerd te worden in het BIG-register. Met onze scholing Think BIG bieden wij een mooie training aan die aansluit op het -vernieuwde- nieuwe landelijke examen die er als volgt uitziet:

  1. Kennisexamen; 60 multiple-choice vragen online beantwoorden.
  2. Vaardighedentoets; vanuit een casus een verpleegtechnische vaardigheid uitvoeren inclusief een rekenopdracht.
  3. Klinisch redeneren; mondeling examengesprek waarbij je moet laten zien de theorie en praktijk te integreren aan de hand van het PAN- model.

De THINK BIG- training in Oss (Brabant)

De training bestaat uit totaal 7 lesdagen:

  • Dinsdag 1 juni Theorie
  • Dinsdag 8 juni Theorie
  • Dinsdag 15 juni Theorie
  • Dinsdag 22 juni Theorie
  • Dinsdag 29 juni Klinisch redeneren (inclusief een E-learning module)
  • Dinsdag 6 juli Vaardigheden (inclusief E-learning pakket welke 2 jaar toegankelijk is!)
  • Dinsdag 13 juli Vaardigheden

Tijdens de training zal gebruik gemaakt worden van lesmateriaal dat aansluit bij de verschillende examens. LeerZorg staat in nauw contact met het Consortium Beroeps Onderwijs die het examen afneemt. De kosten voor deze 7 lesdagen zijn €1295,- (BTW vrij) Dit is exclusief de examenkosten. In januari zullen pas de kosten en inschrijvingsdata bekend worden van de examens.

Interesse? Mail ons via info@zorgvoorleren.nl 

Laatste nieuws