Partners

  1. Home
  2. Partners

Onze samenwerkingspartners

Inga Mol

Zorg voor leren werkt samen met Inga Mol, oprichter van het Instituut voor Rugklachtpreventie en Haptonomie en auteur van onder andere Handboek Haptonomisch verplaatsen. Vanuit deze samenwerking bieden we opleidingen, bijscholing en workshops rondom het verplaatsen van cliënten in de verpleging en verzorging. De doelen van deze activiteiten zijn altijd tweeledig:

  • De zorg comfortabeler en respectvoller maken voor cliënten
  • Het werk lichter en interessanter maken voor de zorgverlener

Vanuit deze samenwerking bieden we ook de Opleiding tot Ergocoach aan. Deze vindt plaats in Den Haag. Meer informatie over de opleiding Ergocoach vind je hier.

Leer Zorg

Leer Zorg is een jong initiatief om leren, zorg en praktijk met elkaar te verbinden.

Het doel is om (herintredende) verpleegkundige/ verzorgende op een geïnspireerde wijze hun vak kunnen laten uitoefenen die past in de huidige veranderende zorgwereld. Toegankelijkheid van scholing staat hierbij voorop! Naast de vele werkzaamheden die er zijn is het vooral van belang dat scholing en deskundigheidsbevordering leuk, inspirerend, betaalbaar en daardoor toegankelijk is.

De scholingen van Leer Zorg zijn gericht gericht op volwassen verpleegkundigen en verzorgenden waarbij een proactieve houding en – rol passen in de manier van leren. Het doel is om deskundigheid te blijven ontwikkelen binnen het nieuwe zorglandschap.

De verbinding met de praktijk staat centraal. De beweging die de ontwikkelingen met zich meebrengen zullen uiteindelijk voor optimalisatie van kwaliteit bij de zorgvrager zorgen!

Leerzorg en Zorg voor leren bieden vanuit de samenwerking de erkende opleiding Helpende + aan. Lees meer over deze opleiding op: https://helpendeplus.com/

Ook bieden we in deze samenwerking Think Big aan, het scholingstraject dat je voorbereid op het vernieuwde examen voor de BIG Herregistratie. Aanmelden hiervoor gaat via Leerzorg: https://leerzorg.com/think-big/

Procademy

Procademy maakt online leren mogelijk in een gebruikersvriendelijk platform dat eenvoudig te beheren is. Vanuit de samenwerking met Procademy biedt Zorg voor leren de mogelijkheid om grotere, maar juist ook kleinere zorgorganisaties een eigen leeromgeving te kunnen bieden in de huisstijl van de organisatie. Juist voor kleinere organisaties is dit vaak kostbaar en tijdrovend om op te zetten. Met deze leeromgeving kun je snel aan de slag op basis van je eigen scholingsbeleid. Hierbij maak je gebruik van modules van Zorg voor leren. Het is ook mogelijk om zelf modules te ontwikkelen en op praktijktoetsingen te plannen en vast te leggen.

Daarbij kun je alle opleidingsactiviteiten gemakkelijk inzien met de verschillende dashboards en rapportages. Alle data is veilig ondergebracht bij een ISO 27001 gecertificeerde hostingpartij. Bij veel aanbieders van digitale systemen moet je jezelf geforceerd inpassen in de standaard mogelijkheden. Bij ProCademy niet. De wensen van de eindgebruikers zijn bij hen het startpunt. Implementatie kan snel. Klik hier voor meer informatie.

ZorgBrug

ZorgBrug vormt de brug tussen ziekenhuiszorg en thuiszorg, tussen medische behandeling en verpleegkundige zorg in de 1ste en de 2e lijn.

Bij ZorgBrug zijn gespecialiseerde verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten werkzaam die cliëntvolgend werken. Zij beschikken over brede kennis en expertise op het gebied van chronische aandoeningen, transfer van zorg en thuiszorgtechnologie. Zij werken samen met andere professionals en leveren zorg die de reguliere verpleegkundigen niet zelf kunnen of mogen leveren.

Binnen ZorgBrug is er expertise op het gebied van specialistische verpleegkundige zorg. Deze kennis delen zij graag met zorgprofessionals door het verzorgen van trainingen en klinische lessen.

Contact!

Contact! biedt scholing, training en advies op maat over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van welzijn en psychologie in de ouderenzorg. Naast alle zorgtechnische en administratieve handelingen die steeds meer toe lijken te nemen is het van zeer groot belang dat het contact tussen medewerker en cliënt centraal staat. We weten namelijk uit onderzoek dat een goed contact bijdraagt aan het welbevinden van de oudere cliënt. Medewerkers spelen een rol bij het verminderen of voorkomen van depressieve gevoelens bij ouderen. De trainingen van Contact! zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en getoetst in de dagelijkse zorgpraktijk van verpleeghuizen en woonzorgcentra.

Drie thema’s staan centraal: Verbondenheid, Autonomie en Competentie. Zowel voor cliënten als medewerkers zijn dit belangrijke behoeften die het welbevinden verhogen wanneer hier aandacht voor is! Lees meer op de website van Contact!: http://www.contactindezorg.nl/

Studio Steenbergen

Steenbergen Ontwerp Studio is een bureau dat zich specialiseert in het ontwerpen van: logo’s, huisstijlen, folders, periodieken, boeken, advertenties, verpakkingen, fotografie, websites en alles wat daar tussen zit.

Als grafisch ontwerpbureau onderscheiden zij zich van de rest door de persoonlijke aanpak en aandacht voor de wensen van de klant. De klant overlegt rechtstreeks met de ontwerper. Bezoek de website.

PONCK webdesign & online marketing

PONCK

PONCK is een internetbureau dat bedrijven helpt succesvol te zijn op internet. Ze ontwikkelen websites en zorgen ervoor dat organisaties online zichtbaar zijn voor hun potentiële klanten. Een website heeft immers pas echt toegevoegde waarde als deze ook vindbaar is voor je doelgroep.

Daarnaast zetten zij animatievideo, contentmarketing, online adverteren en social media in om een organisatie beter onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Meer weten over PONCK? Bezoek de website.

Ook met ons samenwerken?

Zie jij mogelijkheden tot samenwerken? Wij staan altijd open voor nieuwe en frisse ideeën. Schroom dus zeker niet om contact te zoeken. Onze ervaring is dat er vanuit samenwerking de mooiste dingen ontstaan.

Menu