Training indiceren (NANDA/OMAHA)

  1. Home
  2. zzp
  3. Training indiceren (NANDA/OMAHA)

Algemene informatie

Doelgroep en niveau Primair HBO verpleegkundigen. Deze scholing is echter in specifieke gevallen ook te volgen door MBO verpleegkundigen. Lees verderop meer hierover. Vooraf stemt de trainer altijd persoonlijk af over jouw achtergrond en behoefte zodat we echt van toegevoegde waarde voor je zijn.
Datum en tijden praktijk: NANDA: In overleg (kan op korte termijn worden gepland).Omaha System: 10.00 – 16.00 uur via open aanbod, zie bijscholingsagenda
Combi: Je volgt Omaha system van 10.00 – 16.00 via het open aanbod en maakt voor het onderdeel NANDA een afspraak met de trainer voor een moment waarop het jou uitkomt.
Voorbereiding: Voor deze scholing bereid je je voor door een casus uit je eigen praktijk te beschrijven waar je tijdens de scholing mee aan de slag kunt.
Materialen: Volg je scholing over indiceren via NANDA dan ontvang je tijdens de eerste bijeenkomst het boek NANDA International.
Volg je scholing over indiceren via Omaha System dan krijg je tijdens de eerste bijeenkomst toegang tot gecertificeerd scholingsmateriaal en ontvang je diverse hand-outs en het boekje Omaha system; een introductie.
Groepsgrootte NANDA – NIC – NOC: 1 persoon of een groepje (max 6 personen)Omaha system: vanwege het interactieve karakter van deze scholing stellen we het minimum aantal deelnemers op 3. We werken met kleine groepen van maximaal 6 deelnemers.
Investering NANDA: € 699,00 p.p. vrijgesteld van BTWOmaha system: € 385,00 p.p. vrijgesteld van BTW

NANDA & Omaha System: € 749,00 p.p. vrijgesteld van BTW (je meldt je dan aan voor het open aanbod Omaha System en krijgt dan aanvullend les over NANDA – NIC – NOC.

Accreditatiepunten Kwaliteitsregister NANDA: 6 accreditatiepuntenOmaha System: 6 accreditatiepunten

NANDA & Omaha System: 10 accreditatiepunten

Programma

De scholing is bedoeld voor verpleegkundigen die de indicatiestelling verzorgen in de extramurale zorg.

Doel: de deelnemers kunnen na de training het gehele proces van indiceren onderbouwd en transparant uitvoeren conform de NANDA methode en of conform Omaha system of beiden.

Het stellen van indicaties is voorbehouden aan HBO-verpleegkundigen. MBO-verpleegkundigen kunnen deze scholing ook volgen indien zij de HBO-verpleegkundige ondersteunen bij het indiceren (overgangsregeling). De theorie die de MBO-verpleegkundige doorloopt is gelijk aan die van de HBO-verpleegkundige. In de praktijk zal de MBO-verpleegkundige het proces doorlopen onder supervisie van de HBO-verpleegkundige.

Het lesprogramma bestaat uit een algemeen deel en een keuzedeel, afhankelijk van de toe te passen systematiek. Een deelnemer kan kiezen voor het algemene deel (Indiceren De Basis) en één of beide keuzedelen. Het algemene deel heeft voor alle deelnemers dezelfde inhoud en is een verplicht onderdeel van deze scholing. De Basis + Omaha system volg je via het open aanbod en voor NANDA maak je met de trainer een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

indiceren omaha system
Leerdoelen Zorginstelling

Leerdoelen

Onze werkwijze

De training is interactief; we verwachten een actieve bijdrage van jou als deelnemer. We werken in kleine groepen om de inhoud af te stemmen op jouw praktijk. Na aanmelden neemt de trainer contact op voor een telefonische intake. Na afloop van de training ontvang je een certificaat en verwerken indien gewenst jouw accreditatiepunten.

Ik vond de training heel praktijkgericht en er was veel aandacht voor vragen.

Ik heb nu 2 scholingen bij jullie heb gevolgd en ben erg enthousiast over de opzet en professionaliteit ervan. Kundige en enthousiaste lesgevers ook. Erg fijn! Dank jullie wel.

ANDEREN VOLGDEN OOK DEZE SCHOLING…

Menu