Zorg voor leren biedt in heel het land op locatie scholing aan. Ons open aanbod vindt plaats in Bodegraven (Zuid-Holland), Oss (Noord-Brabant) en Wormerveer (Noord-Holland)

Bodegraven (Zuid-Holland) | KEES | 3e etage

Adres:
Tolnasingel 3
2411 PV Bodegraven

3e etage

In Bodegraven beschikken we over 2 lokalen in het Crown Business Center. Op de 3e etage bevindt zich lokaal KEES. De ruimte is met een lift bereikbaar. De locatie is zeer centraal gelegen tussen de A12 en N11 en is ook goed bereikbaar met het OV. Parkeren kan volop en gratis op het naast gelegen parkeerterrein.

Op deze locatie bieden we open aanbod, maar ook incompany scholingen zijn mogelijk. Aanbellen doe je er bij de receptie via de intercom. Zij openen de deur voor jou.

Bodegraven (Zuid-Holland) | SJAAN | 1e etage

Adres:
Tolnasingel 3
2411 PV Bodegraven

1e etage

In Bodegraven beschikken we over 2 lokalen in het Crown Business Center. Op de 1e etage bevindt zich lokaal SJAAN. De ruimte is met een lift bereikbaar. De locatie is zeer centraal gelegen tussen de A12 en N11 en is ook goed bereikbaar met het OV. Parkeren kan volop en gratis op het naast gelegen parkeerterrein.

Op deze locatie bieden we open aanbod, maar ook incompany scholingen zijn mogelijk. Aanbellen doe je er bij de receptie via de intercom. Zij openen de deur voor jou.

Wormerveer (Noord-Holland) | 1e etage boven autobedrijf CENTRAAL exclusief

Adres:
Industrieweg 20A
1521 ND Wormerveer

Centraal gelegen in Noord-Holland tussen Amsterdam en Alkmaar.

Ons praktijklokaal bevindt zich boven autobedrijf CENTRAAL op de 1e etage. Parkeren kan volop het naastgelegen parkeerterrein op de Produktieweg (niet voor het autobedrijf) en is gratis.

Bij de ingang van het autobedrijf loop je naar binnen en ga je direct de trap op naar de 1e etage. Boven ga je links en meteen rechts een gang in. Als je dan rechtdoor loopt, loop je tegen de ruimte van Zorg voor leren aan. Er is op deze locatie geen lift aanwezig.

Op deze locatie bieden we open aanbod, maar ook incompany scholingen zijn mogelijk.

Oss (Noord-Brabant) | 4e etage i.s.m. Zorgscholing (lift aanwezig)

Adres:
Raadhuislaan 29 (4e etage)
5341 GL Oss

Op deze locatie zitten wij samen met onze samenwerkingspartner Zorgscholing. In het gebouw kun je dan ook de bordjes Zorgscholing volgen.

Parkeren kan betaald (laag tarief) achter het gebouw. Stel je navigatie in op Maasvallei Oss. Vanuit de parkeerplaats steek je via een poortje door naar de Raadhuislaan. Op de Raadhuislaan kun je ook – voor de deur – parkeren, maar dat is aanzienlijk duurder.

LET OP: Bel via het touchscreen aan bij Zorgscholing. Ga vervolgens met de trap of de lift naar de 4e etage. Vanuit de lift loop je rechtdoor de gele deur door en dan de 2e deur rechts.

Zwolle

Praktijklokaal Zwolle

Adres:
Zerboltstraat 63
8022 RW Zwolle

Op deze locatie zijn we te gast bij Stichting Focus. Zij houden net als ons van een vintage inrichting en een huiselijke sfeer. Op deze locatie kunnen wij incompany of 1 op 1 scholingen op maat verzorgen op aanvraag. Op deze locatie wordt momenteel geen open aanbod gepland.

In de aanliggende straat is goede – gratis – parkeergelegenheid.