Zorg voor leren biedt in heel het land op locatie scholing aan. Ons open aanbod vindt plaats in Gouda, Oss, Zwolle en Wormerveer (vanaf 1 januari 2023).

Gouda

Adres:
Krugerlaan 20A (gebouw De Burgemeester)
2806 EJ Gouda

In Gouda beschikken we over twee lokalen (lokaal NEL, ong 40m2 en lokaal PIET, zie foto, ong 90m2). Deze lokalen bevinden zich naast elkaar.

Parkeren kan gratis in de wijk. Het is wel raadzaam om daar even tijd voor te plannen. Er is eigenlijk altijd wel een plekje, maar soms iets verder weg.

De toegangsdeur van De Burgemeester (de zalmkleurige deur links voor in de hoek van het plein) is niet vrij toegankelijk. Als je ons belt als je er bent (085 130 87 90), openen wij de deur op afstand voor je.

Praktijklokaal Gouda huren?
Bekijk de mogelijkheden

Oss

Praktijklokaal Oss

Adres:
Raadhuislaan 29 (4e etage)
5341 GL Oss

Op deze locatie zitten wij samen met onze samenwerkingspartner Zorgscholing. In het gebouw kun je dan ook de bordjes Zorgscholing volgen.

Parkeren kan betaald (laag tarief) achter het gebouw. Stel je navigatie in op Maasvallei Oss. Vanuit de parkeerplaats steek je via een poortje door naar de Raadhuislaan. Op de Raadhuislaan kun je ook – voor de deur – parkeren, maar dat is aanzienlijk duurder.

LET OP: Bel via het touchscreen aan bij Zorgscholing. Ga vervolgens met de trap of de lift naar de 4e etage. Vanuit de lift loop je rechtdoor de gele deur door en dan de 2e deur rechts.

Wormerveer

Centraal gelegen in Noord-Holland tussen Amsterdam en Alkmaar.

Adres:
Oude Blaauwweg 2
1521 RN Wormerveer

Op deze locatie zitten wij samen met onze samenwerkingspartner Zorg & Vrij. Je bereikt het praktijklokaal dan ook via de ingang van het kantoor van Zorg & Vrij.

In de straat en omgeving is goede – gratis – parkeergelegenheid.

Zwolle

Praktijklokaal Zwolle

Adres:
Zerboltstraat 63
8022 RW Zwolle

Op deze locatie zijn we te gast bij Stichting Focus. Zij houden net als ons van een vintage inrichting en een huiselijke sfeer.

In de aanliggende straat is goede – gratis – parkeergelegenheid.