Scholing op maat

 1. Home
 2. zzp
 3. Scholing op maat

Algemene informatie

Doelgroep en niveau Alle zorgprofessionals
Tijden praktijk: Data en tijden spreken we samen met je af. We kunnen de scholing verzorgen in één van onze praktijklokalen in Gouda, Oss of Zwolle, maar op locatie komen is vaak ook mogelijk.
Studieduur e-learning: Afhankelijk van de onderwerpen en je ervaring.
Groepsgrootte Vanaf 4 tot 6 deelnemers
Investering Afhankelijk van de duur stellen we een groepsprijs aan je voor. Die is vrijgesteld van BTW.
Accreditatiepunten Kwaliteitsregister 1 ODA punt per uur (e-learning is geaccrediteerd)

Wanneer een scholing op maat?

Je wilt bepaalde handelingen aftoetsen, maar je kunt de juiste scholing niet vinden? Of de scholing die je wilt volgen gaat niet door, want er zijn onvoldoende aanmeldingen. Of de scholing die je wilt is net gepland op een datum die niet lekker in je agenda past. Of je wilt gewoon met een groepje collega zorgverleners samen deelnemen aan een scholing / praktijktoetsing helemaal gericht op jullie werkzaamheden?

Neem dan contact op voor de mogelijkheden voor een scholing op maat. Met een groepje van 4 kunnen we dat vrijwel altijd al aanbieden rond onze incompany prijzen.

Wat willen we van je weten?

We denken graag met je mee. Daarom willen we het volgende in ieder graag weten:

 • wat wil je precies scholen / aftoetsen?
 • met hoeveel personen?
 • ben je al ervaren op deze onderwerpen?
 • op welke termijn wil je het plannen?
 • op welke welke locatie wil je het plannen?
katheteriseren

Voorbeeld van een scholing op maat

Voorbeeld 1

Groepje van 4 verpleegkundigen. Ze willen de volgende handelingen aftoetsen:

 • Picc
 • Infuustherapie
 • Port à cath

Ze zijn ervaren en voeren handelingen zeer regelmatig uit. We plannen een praktijktoetsmoment van 3 uur met een ervaren trainer die ook werkzaam is in het ziekenhuis op een locatie naar wens.


Voorbeeld 2

Een groepje zelfstandig zorgverleners leveren zorg aan kinderen en willen voorbehouden handelingen aftoetsen gericht op kinderen. We stemmen af welke handelingen en de scholing wordt verzorgd door een trainer die als kinderverpleegkundige in het ziekenhuis werkt.

Onze werkwijze

Deze scholing / praktijktoetsing wordt verzorgd door ervaren trainer die veel zelf nog in de praktijk werkt. De setting van de praktijkbijeenkomst is informeel. We vinden het namelijk belangrijk dat je vol zelfvertrouwen aan de slag kan met de handelingen. Er is gelegenheid om vragen te stellen en je kunt bij het uitvoeren van de handelingen de protocollen raadplegen.

Deelnemer gaan samen aan de slag en leren van en met elkaar. Je toetst elkaar af conform de werkwijzen van Vilans. In de praktijk dien je elkaar ook in te leren en te blijven beoordelen en aan te spreken. Door het inzetten van deze werkvorm spreek je elkaar aan op de eigen verantwoordelijkheid. De trainer begeleidt dit proces. Rond je de theorie en praktijk succesvol af, dan ontvang je een certificaat waar duidelijk op staat wanneer je voor welke handeling bent afgetoetst.

Ik had me aangemeld voor een scholing, maar die ging niet door. Fijn dat ik bij jullie zo goed terecht kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
U moet akkoord gaan met de Privacyverklaring.

Menu