Introductie

Zorg voor leren verzorgt ook maatwerk scholingen. Via het onderstaande contactformulier kun je jouw wensen / scholingsbehoefte aangeven en nemen wij direct contact met je op. Het doen aan een aanvraag voor een maatwerk scholing is altijd vrijblijvend.

Contactformulier

Naam organisatie
Fill out this field
Naam contactpersoon *
Fill out this field
Telefoonnummer *
Fill out this field
E-mail *
Geef een geldig e-mailadres op.
Wat voor scholing wil je organiseren? *
Fill out this field
Wie zijn de deelnemers? *
Fill out this field
Om hoeveel deelnemers gaat het ongeveer? *
Fill out this field
Duur en opzet *
Heb je een bepaalde duur en opzet in gedachten? Bijvoorbeeld: Hoeveel dagen / dagdelen? E-learning + praktijk?
Fill out this field
Op welke locatie wil je deze scholing organiseren?
Fill out this field
Is accreditatie in het Kwaliteitsregister V&V wenselijk?
Selecteer optie
Is er nog iets anders van belang? Noteer het hier.
Fill out this field
  • Je krijgt snel reactie van ons.
  • We zijn gewend om spoedscholingen te organiseren voor als er bijvoorbeeld een cliënt komt die zorg nodig heeft waar de zorgverleners op dat moment nog niet bekwaam voor zijn.
  • We werken op basis van de Vilans protocollen (of indien van toepassing op basis van jullie eigen protocollen).
  • Onze trainers zijn zelf actief in de zorg.
  • Er zijn ook mogelijkheden voor een eigen leeromgeving op maat.

Onze werkwijze

De scholingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde trainers die zelf ook nog actief zijn in de zorg. De praktijk van de deelnemers is leidend voor het programma. We scholen in een informele setting, waarbij leren van en met elkaar centraal staat en zeker ook humor aanwezig is.

Maatwerkscholingen kunnen plaatsvinden op een locatie naar wens, maar ook kan er gebruikt gemaakt worden van onze praktijklokalen in Gouda, Oss en Wormerveer.

Naast de praktijkscholing biedt Zorg voor leren ook e-learning aan. Bij blended scholingen is het uiteraard ook mogelijk gebruik te maken van jullie  eventuele eigen e-learning. We richten ook maatwerk leeromgevingen in voor zorgorganisaties waarin het scholingsbeleid van jouw organisatie wordt ingeregeld. Lees meer over een digitale leeromgeving op maat.

  • Zorg voor leren is voor veel scholingen geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister V&VN en voor maatwerk scholingen kan een aanvraag worden gedaan voor accreditatie.
  • Zorg voor leren is verbonden aan Omaha System Support en werkt voor scholingen rondom indiceren met gecertificeerd scholingsmateriaal.
  • Zorg voor leren heeft via Movisie een licentie voor het verzorgen van de VWS bijscholingsmodule ‘Werken met een meldcode’.
  • Zorg voor leren heeft een CRKBO registratie. Dit is een kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs.

Onze bestuurder was erg tevreden over het gesprek met de trainer en de verbeterpunten die hij aan geeft voor de organisatie na elke training!

 

De beste wondscholing die ik gevolgd heb.

 

Dit is de beste BHV trainer in Nederland.

 

Omdat onze samenwerking vorig jaar zo goed is bevallen en we goede feedback van onze vrijwilligers hebben ontvangen, willen we graag weer aan jullie vragen om de praktijk- en theorietrainingen te verzorgen op basis van het gebodene afgelopen jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
U moet akkoord gaan met de Privacyverklaring.