Wear to care

Wij zoeken eenvoudige oplossingen voor lastige problemen.

Wear to care (voorheen Misegura) is bij uitstek een bedrijf dat innoveert in de zorg. Zij zoeken eenvoudige oplossingen voor lastige problemen bij kanker of behandeling van andere chronische ziekte met als doel bij te dragen aan een betere kwaliteit van leven. Producten die zij ontwikkeld hebben zijn o.a. PICC lijn covers om je PICC lijn mee af te dekken, waaronder één om met een PICC te douchen.

PICC-lijn cover

De door Wear to care ontwikkelde PICC-lijn cover beschermt je PICC lijn en geeft daarnaast een beschermd en veilig gevoel. Tijdens het inlopen van het infuus kan de cover gewoon om de arm blijven.  De cover is geen vervanging van het doorzichtige afdekfolie of van de fixatie pleister. Je draagt de UnderCover PICC er overheen.

PICC-lijn cover is ontwikkeld met hulp van feedback van patiënten om zo tot het beste product te komen. Je kunt hem overdag dragen zodat je je beter beschermd voelt, zowel onder je (sport)kleding als bijvoorbeeld bij badkleding. Ook ‘s nachts tijdens het slapen geeft deze PICC-lijn cover comfortabele bescherming. De cover heeft naast een opening voor het lumen twee geïntegreerde pockets; één om het lumen (slangetje) met afdekdopje in op te bergen, zodat deze niet op de huid drukt, en één voor je ICE (in case of emergency) gegevens. De cover kan in de wasmachine gewassen worden en droogt snel.
De 4-way stretch eigenschap in combinatie met 5 maatvoeringen geeft voldoende ruimte voor comfort. Naast de standaard cover is er ook een douchcover verkrijgbaar.
Wear to care: “Onze passie is om zoveel mogelijk patiënten te helpen we doen dat samen met de patiënt. Patiënten helpen ons met het maken van promotie en het geven van feedback. Wij helpen de patiënt door uitstekende service te bieden en in te spelen op de behoeften en zorgvraag”
Meer weten over Wear to care en hun producten? Bekijk de website.

Laatste nieuws