Flyeren was succsvol; training Samen Zorgen = VOL

Trainingen Samen zorgen VOL

Om aandacht te besteden aan de training Samen Zorgen is er enige tijd geleden volop door Zorg voor leren geflyerd bij alle zorginstellingen in Zoetermeer. En met succes! De aanmeldingen stroomden binnen. De training is voor 6 groepen ingepland en alle 90 plaatsen zijn inmiddels gevuld. De training is bedoeld voor zorgprofessionals in Zoetermeer en richt zich op het verbeteren van de samenwerking met mantelzorgers. De deelnemers komen hiervoor drie keer bijeen. De training is een initiatief van netwerk Zo samen. Zij hebben Zorg voor leren gevraagd om de training te ontwikkelen en te verzorgen. Zorg voor leren neemt daarnaast ook de organisatie en werving voor haar rekening.
Op onderstaande foto staat Carolien Thörig – van Dijk, mede-oprichter Zorg voor leren, op het punt om flyers uit te delen bij Algemeen Thuiszorg Bureau uit Zoetermeer.
flyeren-samen-zorgen
Meer informatie over de training Samen Zorgen is te vinden op de website van Zo samen. Op dit moment wordt er gekeken of de training ook in andere gemeentes kan worden aangeboden.

Laatste nieuws