Eerste Bewijzen van deelname Training Samen Zorgen uitgereikt

Bewijs van deelname zonder naam29 september 2015 zijn de eerste Bewijzen van deelname uitgereikt aan deelnemers van de training Samen Zorgen

Palet Welzijn biedt i.s.m Zorg voor Leren dit jaar kosteloos de training ‘Samen Zorgen’ aan. Deze training is bedoeld voor iedereen die werkt in de zorg en samenwerkt met mantelzorgers en zorgvrijwilligers zowel in de thuiszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, revalidatie, GGZ, het ziekenhuis en huisartsenpraktijken.
Hoe kun je op een goede manier samen zorgen? Hoe kun je mantelzorg actief betrekken bij het opstellen van het zorgplan? Hoe zorg je ervoor dat je elkaar beter begrijpt? Hoe kun je ervoor zorgen dat mantelzorgers zelf niet overbelast raken? En hoe kun je je eigen werkplezier vergroten wanneer je beter, leuker en duurzamer samenwerkt met mantelzorgers en (zorg)vrijwilligers?
Op deze vragen en meer krijg je antwoord in de training. De opzet van de training is heel praktisch en interactief. Je krijgt veel concrete handvatten die de samenwerking met mantelzorg positief kunnen beïnvloeden.
De afgelopen maanden zijn er 6 groepen gestart in Zoetermeer. Binnenkort starten er ook 2 groepen in Bodegraven / Reeuwijk. Zorgprofessionals uit Bodegraven en Reeuwijk kunnen zich hier nog voor aanmelden door een mail te sturen naar info@zorgvoorleren.nl
Alle informatie over de trainingen die in Bodegraven / Reeuwijk plaatsvinden tref je aan via de volgende link:
Website Mantelzorgcentraal

Deelnemers Samen Zorgen werken aan het in kaart brengen van de sociale kaart voor Mantelzorgers van Zoetermeer
Deelnemers Samen Zorgen werken aan het in kaart brengen van de sociale kaart voor Mantelzorgers van Zoetermeer
 

Laatste nieuws