Wel Thuis en Zorg voor leren doneren aan Stichting Vrienden van Vierstroom

Op maandag 3 november hebben Paulien Schulten, medeoprichter van Zorg voor leren, en Joyce Zuurveld, opleidingsadviseur Wel Thuis, een cheque van € 500,00 overhandigd aan de heer Wim Hommels, voorzitter van de Stichting Vrienden van Vierstroom.
De cheque is een bijdrage aan de aanschaf van een Motomed voor woonzorgcentrum Borchleen in Schoonhoven. De Motomed is ideaal voor therapeuten te gebruiken bij therapeutische doeleinden en voor Wel Thuis en activiteitencoaches voor algemene beweging van de bewoners.
De gezamenlijke donatie komt voort uit een samenwerking tussen Wel Thuis en Zorg voor leren waarbij de zorgmedewerkers van Wel Thuis door trainers van Zorg voor leren worden getraind op het gebied van mondzorg.
20141103_101023
V.l.n.r.: Wim Hommels (voorzitter Stichting Vrienden van Vierstroom), Aukje Vorstenburg (locatiemanager wooncentrum Borchleen),  Joyce Zuurveld (opleidingsadviseur Wel Thuis), Paulien Schulten (medeoprichter Zorg voor leren) en Carolien Thörig – van Dijk (medeoprichter Zorg voor leren).
 

Laatste nieuws