Introductie
Wilt u binnen uw organisatie geaccrediteerd VRH toetsers opleiden? Wellicht is onze VRH toetsers training dan interessant voor u.
Wilt u binnen uw organisatie geaccrediteerd VRH toetsers opleiden? Wellicht is onze VRH toetsers training dan interessant voor u.
Doelgroep en niveau | Niveau 3IG en hoger |
Tijden praktijk: | 10.00 – 16.00 uur |
Studieduur e-learning: | Het is mogelijk om de deelnemers zich te laten voorbereiden via uw eigen e-learning modules. U kunt ook gebruik maken van de e-learning van Zorg voor leren. In dat geval dienen de deelnemers rekening te houden met een gemiddelde studieduur van 1 uur per module. Afhankelijk van de handelingen kunnen we verschillende modules aanbieden. De kosten voor de e-learning zijn niet inbegrepen en worden apart geoffreerd. Is de opzet zoals hieronder beschreven dan bestaat het pakket e-learning uit 9 modules en bedraagt de investering hiervoor € 90,00 per deelnemer (vrijgesteld van BTW) |
Groepsgrootte | maximaal 8 deelnemers met 1 trainer en tot maximaal 12 met 2 trainers |
Investering | € 1.260,00 vrijgesteld van BTW per groep exclusief eventuele reiskosten / reistijdvergoeding en ontwikkelkosten en accreditatie bij maatwerk. |
Accreditatiepunten Kwaliteitsregister | 6 accreditatiepunten bij onderstaand beschreven opzet plus nog per afgeronde module een accreditatiepunt. En bij maatwerk of gebruik van eigen e-learning dienen we een nieuwe accreditatie aan te vragen. |
De inhoud van de VRH toetsers training beslaat enerzijds de Voorbehouden en Risicovolle handelingen (wat zijn de kritische punten bij het aftoetsen) en anderzijds de didactische vaardigheden. Bij de didactische vaardigheden richten we ons op:
E-learning
De deelnemer aan de VRH toetsers training start met het doornemen van de theorie via e-learning. Dat kan via eigen e-learning of via e-learning van Zorg voor leren, zie eerder op deze pagina. De e-learning van Zorg voor leren bevat naast de theoretische achtergrond de meest recente versie van de observatielijsten van de Vilans protocollen. Zo is er altijd inzicht in hoe een handeling stap voor stap volgens het meest recente protocol dient te worden uitgevoerd.
Praktijkbijeenkomst
Tijdens de praktijkbijeenkomst kunnen er vragen worden gesteld, bijvoorbeeld naar aanleiding van de e-learning. De deelnemers oefenen met aftoetsen. Hierbij wordt er ingegaan op de wijze waarop er wordt getoetst en hoe er feedback wordt gegeven. De training wordt verzorgd door ervaren trainers met een docentenopleiding en een verpleegkundige achtergrond. De trainers zijn zelf ook nog actief in het werkveld.
Herhaling
Na afloop van de praktijkbijeenkomst ontvangen de deelnemers regelmatig herhaling en/of verdieping van de theorie per mail. Dit is kort en krachtig en houdt de deelnemers scherp. Tevens zijn we vanuit Zorg voor leren als het ware een stok achter de deur om de eventuele actiepunten onder de aandacht te houden.
Trainers brachten de stof erg prettig. Veel praktijkvoorbeelden en interactie en een prettige sfeer.