Persoonlijke coaching

Introductie

Naast bijscholing en e-learning bieden we ook mogelijkheden voor 1 op 1 coaching of teamcoaching. Hiervoor werken we samen met ervaren coaches. We stellen hen graag aan je voor.

Coach Mirjam Kompier

Mirjam Kompier

Coach

Ik draag de zorg een warm hart toe. Mijn eerste ervaringen in het werkveld, deed ik op tijdens mijn stages van de SPW-opleiding. Ik begon mijn loopbaan als groepsleidster bij Abrona. Na een periode niet in de zorg te hebben gewerkt en verschillende opleidingen, vond ik een baan als HR-adviseur bij NU’91; de Beroepsorganisatie voor Verpleegkundigen en Verzorgenden. Ik vond het fijn weer een bijdrage te leveren in de zorg.

Ik heb bij NU’91 veel geleerd over wat er zich binnen de zorg afspeelt. Het viel mij op dat de focus in de media, vooral gelegd wordt op de dingen die er niet goed gaan in de zorg. Terwijl de zorg een prachtig vak is! Mensen die in de zorg werken, dienen te beschikken over een palet aan kennis en kwaliteiten. Daarnaast is geen dag hetzelfde. En met werken in de zorg dien je, zeker nu, een groot maatschappelijk belang. Daarom vind ik het belang van WERKPLEZIER in de zorg groot. Dat er o.a. aandacht is voor een goede samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Gelukkig komt hier steeds meer aandacht voor.

Ik zie werkplezier als een gezamenlijke verantwoordelijkheid; van zowel de zorgorganisatie als de zorgprofessional zelf. De organisatie faciliteert en de zorgprofessional neemt regie. Werkplezier kun je namelijk, voor een groot deel, zelf beïnvloeden.

Om eigen invloed te vergroten, is coaching een heel passend middel. Dit heb ik zelf mogen ervaren. Daarom ben ik gestart met Kompier Coaching; een gezonde dosis WERKPLEZIER in de zorg!  Met training, (team) coaching en HR- advies, lever ik een bijdrage om het werkplezier in de zorg te vergroten en zorgprofessionals in de zorg te behouden.

Mijn aanpak is op maat gemaakt en resultaat gericht. Ik ben eerlijk en openhartig en zet mij met plezier in, om potentiële kwaliteiten vrij te maken zodat iemand zo goed mogelijk presteert. Wanneer dit is gelukt, is het belangrijk hier samen (als zorgprofessional en leidinggevende) aan te blijven werken.

Een samenwerking met Zorg voor leren is voor mij een schot in de roos. Om met elkaar te leren en de zorg nóg een stukje mooier te maken!

Lijkt het je leuk eens kennis te maken? Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend.

Meer informatie over coaching? Vul het formulier in.

Contactformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.