Introductie

De inspectie voor de gezondheidszorg heeft door onderzoek aangetoond dat het de mondzorg bij ouderen met een zorgbehoefte slecht gesteld is.

Hoe zorg je ervoor dat de kwaliteit van de mondzorg binnen jouw zorginstelling WEL op orde is? Wellicht is er een aandachtsvelder benoemd of is mondzorg een vast onderdeel in het opleidingsbeleid?

Inhoud

E-learning

Het is mogelijk om e-learning in te zetten om mondzorg onder de aandacht te brengen. Wij beschikken over een module. De investering voor deze module bedraagt € 12,50 per persoon, vrijgesteld van BTW. Klik hier voor alle informatie.

leerdoelen mondzorg

Workshop

Zorg voor leren biedt indien gewenst ook een workshop Mondzorg aan. Na afloop van de workshop:

  • Hebben de medewerkers alle benodigde kennis over mondzorg.
  • Weten ze hoe de deze kennis toe kan passen.
  • Zijn eventuele belemmeringen die een goede mondzorg in de weg staan besproken

Duur van de workshop in ongeveer 2 uur en kan ook in combinatie met andere ADL (Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen) onderwerpen worden gegeven.

Onze werkwijze

E-learning

Onze digitale leeromgeving is een zeer gebruikersvriendelijk platform. De module wordt afgesloten met een korte kennistoets. Na het succesvol doorlopen van de module ontvangt de deelnemer een digitaal certificaat. De module staat na aanschaf een jaar lang open, zodat ook op een later moment er nog iets kan worden teruggezocht.

Workshop

In een informele sfeer gaan we actief met de deelnemers aan de slag. Het is een kort en krachtige workshop waarbij de deelnemers veel praktische handvatten krijgen om de zorgverlening en specifiek de mondverzorging beter te maken.

Gratis checklist mondzorg

Klik hier om een gratis checklist mondzorg of een format beleidsplan mondzorg te downloaden.

Ik heb net de eerste reflectieopdracht van jullie ontvangen naar aanleiding de workshop Mondzorg. Wat goed dit te krijgen. Je staat er weer even bij stil, doe ik dit zo, wat gaat goed en wat kan beter.

Contactformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.