Kennisbank Aanpak ouderenmishandeling gelanceerd

Kennisbank Aanpak ouderenmishandeling: alle informatie gebundeld

Het ministerie van VWS heeft op 15 juni 2015 de Kennisbank Aanpak ouderenmishandeling gelanceerd. Deze website is ontwikkeld vanuit het actieplan ‘Ouderen in veilige handen’ van de Rijksoverheid. De kennisbank bundelt zo veel mogelijk informatie over ouderenmishandeling zowel van Rijksoverheid, als andere overheden en organisaties in het veld. De kennisbank is met name bedoeld voor gemeenten die werk (willen) maken van het voorkomen en aanpakken van ouderenmishandeling. Ook een zorgprofessional kan er terecht om alle informatie rondom ouderenmishandeling in één oogopslag te bekijken.

Wat is er te vinden aan informatie?

Wat je op deze website kunt vinden varieert van achtergrondinformatie tot wet- en regelgeving, onderzoeken en praktijkvoorbeelden diverse organisaties. Daarnaast kun je er terecht voor voorlichtingsmateriaal en informatie over trainingsmogelijkheden op het gebied van ouderenmishandeling.

Training

Zorg voor leren biedt ook trainingen aan op het gebied van Signaleren huiselijk geweld.
[av_button label=’Training Signaleren Huiselijk geweld’ link=’page,440′ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue8c9′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-fxa30′]  

Bezoek de Kennisbank

Via de volgende knop kom je op de Kennisbank Aanpak ouderenmishandeling. Onderstaand een afbeelding van de website van de kennisbank. Hierin zie je ook terug op welke categorieën je kan zoeken.
[av_button label=’Kennisbank Aanpak ouderenmishandeling’ link=’manually,http://www.aanpak-ouderenmishandeling.nl/index’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue81f’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-9aur0′]  

Laatste nieuws