Blog door BLOOT | Verliefd op de buurman

Blog door BLOOT

Vanuit Zorg voor leren delen wij graag kennis met zorgverleners. In ons netwerk van trainers hebben wij experts op diverse gebieden en het lijkt ons leuk is als zij jullie via een blog meenemen in hun vakgebied om zo hun kennis en ervaring met jullie te delen.

De tweede blog is van onze samenwerkingspartner BLOOT. Zij bieden trainingen en consultaties met betrekking tot intimiteit en seksualiteit in de ouderenzorg.

Verliefd op de buurman

Stel…Je moet verhuizen naar een verpleeghuis omdat je hulp nodig hebt bij de dagelijkse zorg. Je kinderen hebben een druk leven en je partner is een aantal jaar geleden overleden. Je hebt een kleine sociale kring. Soms doe je een bakkie met de buurman, die je ook echt een leuke man vindt. Je mist je partner en het lichamelijke contact. Knuffels, zoenen, iemand die zegt dat je mooi bent, je mooi en geliefd voelen, je opgewonden voelen en dit samen met de ander te delen. ’s Avonds denk je aan de mooie momenten die je hebt gehad met je partner en soms zelfs aan de momenten die je zou kunnen hebben met de buurman. Zou hij een nieuwe liefde kunnen zijn? Hoe moet dat eigenlijk als je gaat verhuizen naar het verpleeghuis?

Deze blog is geschreven door BLOOT, bieden trainingen en consultaties met betrekking tot intimiteit en seksualiteit in de ouderenzorg.  Ook kun je voor consultaties of producten zoals de liefdeskoffer bij hun terecht.

Wil jij een incompany workshop of scholing over intimiteit en seksualiteit in de zorg? Neem dan contact op?

Laatste nieuws