Introductie

Deze scholing is gericht op het rapporteren via de SOAP- methode. De SOAP- methode is een manier om je rapportage te structureren, subjectieve en objectieve gegevens concreet te beschrijven en de doelen uit het zorgplan te kunnen monitoren.

Inhoud

Deze scholing is altijd maatwerk. De systematiek van het methodisch werken van de organisatie is het vertrekpunt. Naast de theorie over de SOAP methodiek gaan de deelnemers met elkaar actief aan de slag op basis van eigen casuïstiek om de rapportage vaardigheden te verbeteren en meer de uniformiseren binnen het team.

rapporteren zorg
Leerdoelen Zorginstelling

Leerdoelen

De deelnemer:

  • Is op de hoogte van het belang van methodisch werken en is bekend met de visie van de organisatie op methodisch werken;
  • Kan rapporteren volgende richtlijnen met behulp van de SOAP methode.

Onze werkwijze

De training wordt verzorgd door een docent met een verpleegkundige achtergrond. We scholen in een informele setting waarbij het in een veilige omgeving met en van elkaar leren centraal staat.

Ik heb nu 2 scholingen bij jullie heb gevolgd en ben erg enthousiast over de opzet en professionaliteit ervan. Kundige en enthousiaste lesgevers ook. Erg fijn! Dank jullie wel.

Contactformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.