Algemene informatie

Doelgroep en niveau Zorgprofessionals en medewerkers ondersteunende diensten (geen specifieke vooropleiding nodig). Deze scholing is geschikt als basistraining en als herhalingstraining.
Tijden praktijk: 9.00 – 16.30 uur
Studieduur e-learning: Ter voorbereiding van de praktijk doorloop je de theorie via e-learning. Hou rekening met gemiddeld ongeveer 4 uur afhankelijk van jouw eigen leerstijl
Groepsgrootte maximaal 10 deelnemers
Investering € 189,00 vrijgesteld van BTW
Accreditatiepunten en certificering 17 accreditatiepunten in het Kwaliteitsregister V&V.

Na het succesvol afronden van de e-learning en de praktijkbijeenkomst ontvang je een digitaal certificaat.

Overig De training wordt verzorgd door gecertificeerde trainer en conform de richtlijnen van het NIBHV.

Programma

BHV Eerste Hulp zzp
Leerdoelen Zorginstelling

Leerdoelen

Onze werkwijze

E-learning

Je start met het doornemen van de theorie via e-learning. De e-learning wordt afgesloten met een toets. De theorie blijft 1 jaar lang toegankelijk voor je, zodat je op ieder gewenst moment zaken kan teruglezen. Omdat incidenten gelukkig niet met regelmaat plaatsvinden, zul je de kennis en vaardigheden rondom BHV niet vaak toepassen. Om de kennis toch paraat te houden, is het wijs om regelmatig wat op te frissen. Alleen op die manier kun je als er een incident plaatsvindt snel en effectief handelen.

Praktijkbijeenkomst

Tijdens de praktijkbijeenkomst zorgt een gecertificeerde trainer voor meer verdieping van de theorie. Je kunt vragen stellen en diverse handelingen worden geoefend en beoordeeld. Als jouw  handelen voldoende wordt beoordeeld en je de e-learning hebt behaald, ontvang je een digitaal certificaat.
Onze trainer brengt heel veel kennis mee en werkt volgens afwisselende werkvormen gecombineerd met een gezonde dosis humor.

Herhaling

Na afloop van de praktijkbijeenkomst ontvang je regelmatig herhaling van de theorie per mail. Dit is kort en krachtig. Zeker bij BHV is deze herhaling van belang, omdat je, zoals gezegd, veel van je BHV taken niet dagelijks zult toepassen. Het laatste dat je wilt, is dat als er een incident plaatsvindt, je niet zeker bent over hoe te handelen. Helemaal in een omgeving waarin je werkt met mensen die hulpbehoevend zijn.

Ik vond het een prettige en leerzame dag

Het was mijn eerste BHV. Blij dat ik het gedaan heb.

Het was trouwens een hele goede cursus. Een bevlogen cursusleider en een hele leuke groep mensen die ook voor de cursus kwamen en die heel serieus waren. Prima verzorgd alles. Iedereen is geslaagd😁.

ANDEREN VOLGDEN OOK DEZE SCHOLING…