Ken jij het Kennisplein Zorg voor Beter?

Alle kennis voor zorgprofessionals op een rij

Het Kennisplein Zorg voor Beter geeft uitgebreide informatie over meer dan 15 thema’s in de ouderenzorg, zoals medicatieveiligheid, vrijheidsbeperking, dementie en veranderingen in de langdurige zorg. Het Kennisplein Zorg voor Beter VVT is er voor iedereen die werkzaam is in de ouderenzorg of langdurige zorg. Op www.zorgvoorbeter.nl staat veel informatie die zorgmedewerkers, opleiders en bestuurders in de praktijk kunnen gebruiken.

Bezoek Zorgvoorbeter.nl voor:

  • Alles over de langdurige zorg
  • Betrouwbare en actuele informatie
  • Meer dan 200 praktische instrumenten voor het verbeteren van de zorg
  • Gratis te downloaden lesmateriaal, e-learnings en bijscholing (mbo en hbo)

Interactief: Stel een praktijkvraag!

Heb je een vraag waarop collega’s in het land misschien een antwoord hebben? Bijvoorbeeld over zorg bij dementie, medicatieveiligheid of een vraag over het verbeteren van de ouderenzorg? Stel deze vraag dan nu in de nieuwe interactieve rubriek op het kennisplein Zorgvoorbeter.nl! Of deel je kennis met je collega’s door hun vragen te beantwoorden! Je krijgt een mailtje als iemand via de website antwoord geeft op jouw vraag, dus dat is handig!

Ga naar: ‘Stel je praktijkvraag’ op Zorgvoorbeter.nl

Gratis nieuwsbrief van Zorg voor Beter

Wil je op de hoogte blijven van praktische instrumenten en nieuwe ontwikkelingen in de langdurige zorg? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Zorg voor Beter! Meld je aan.

Volg @Zorgvoorbeter op Twitter

Volg @Zorgvoorbeter op twitter en weet als eerste dat er iets nieuws op Zorgvoorbeter.nl staat. En help om leuke nieuwtjes te verspreiden! Zorg voor Beter heeft al meer dan 8.000 volgers. Volg ons op Twitter

www.zorgvoorbeter.nl

Kennisplein Zorg voor Beter