Privacy: belangrijk

Iedere dag zetten we ons in om zorgprofessionals bij te scholen en kennis te delen. Daar hebben we in de meeste gevallen informatie voor nodig. We doen dit niet zomaar. Het gaat per slot van rekening toch om je privacy, en daar mag wat ons betreft geen onduidelijkheid over bestaan.

Hier vind je onze privacy principes (klik op de pijltjes) en wat we met je gegevens doen. Op onze site kun je ook onze privacyverklaring en cookiebeleid lezen.

Paulien, Carolien en Nadine

Aankoop van een bijscholing of e-learning

De aankoop van een bijscholing vindt plaats via een digitaal aanmeldformulier. Na het invullen van dit formulier komt er bij ons een mail binnen met alle gegevens. E-learning bestel je door ons je gegevens te mailen. Zodra je betaalt, worden je transactiegegevens geregistreerd om de betaling in orde te kunnen maken. We zijn het belastingtechnisch verplicht om details van iedere aankoop 7 jaar te bewaren.

Informatie die bij een praktijkbijeenkomst wordt gedeeld

Tijdens praktijkbijeenkomsten wordt veel informatie gedeeld. Dit gebeurt vertrouwelijk in de groep. Zorg voor leren deelt deze informatie niet met derden, met uitzondering als wettelijk van ons verwacht wordt dat wij ergens melding van dienen te maken of mee dienen te werken aan politieonderzoek of strafrechterlijk onderzoek.

Presentielijsten

Voor al onze scholingen stellen wij presentielijsten op. Deze worden bij de praktijbijeenkomst afgetekend door de deelnemers. Deze lijsten gebruiken wij om de scholing goed te laten verlopen en om achteraf eventuele accreditatiepunten te kunnen verwerken. Als deelnemers vaker bij ons komen, kunnen we in de lijsten ook terugzien wanneer iemand eerder is geweest om indien nodig zo goed te kunnen adviseren over een eventueel vervolg. De papieren, afgetekende presentielijsten worden 1 jaar bewaard en daarna veilig vernietigd via een papierversnipperaar. Alle presentielijsten worden ook ingescand. De ingecande presentielijsten bewaren we 5 jaar. Dit doen we omdat deelnemers veelal na een paar jaar weer terugkomen voor een scholing en we de historie van iemand dan nog in kunnen zien. Tevens zijn wij als Zorg voor leren als instelling geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en zij voeren om de 4 jaar een audit uit waarbij een sluitende deelnemersregistratie dienen aan te tonen.

Evaluaties

Bij Zorg voor leren vinden we het belangrijk om elke dag onze scholingen en diensten te verbeteren. Zo evalueren we elke bijscholing via onze evaluatiekaarten. We vragen deelnemers om de evaluatiekaart anoniem in te vullen. Wij lezen alle informatie op deze kaarten en voeren aan de hand hiervan verbeteringen door. Voor zogenaamde incompany groepen verwerken wij alle informatie tot een anonieme samenvatting om terug te koppelen aan de opdrachtgever.

Een vraag stellen

Stel je ons een vraag per mail? Dan nemen we via de door jouw doorgegeven gegevens contact met je op. Als er nieuws is naar aanleiding van het onderwerp waar je ons over mailde, kunnen we je later hier nog een bericht over sturen. We bewaren je gegevens 5 jaar.

Een account in onze digitale leeromgeving

Als je e-learning bij ons volgt, maken we een account aan in onze digitale leeromgeving. Je ontvangt bericht met je gebruikersnaam en de mogelijkheid om zelf een wachtwoord in te stellen. We adviseren om dan minimaal 12 tekens te gebruiken en dan niet een bestaand woord of een bestaande naam. Tip: je kunt ook een zin als wachtwoord gebruiken. Dat zijn veel tekens en dus lastiger te hacken en je kan het mogelijk eenvoudiger onthouden.

Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van de veranderingen in de protocollen of kennis wilt ontvangen over uiteenlopende thema’s in de zorg, kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. We versturen deze 4 keer per jaar, dus wees niet bang dat je wekelijks post van ons ontvangt. We registreren dan je naam en e-mailadres om je verzoek uit te voeren. Je gevens bewaren we totdat je je weer afmeldt voor de nieuwsbrief.

Bij iedere nieuwsbrief die je ontvangt zit een mogelijkheid om je weer af te melden.

Social media

We maken gebruik van social media om je op de hoogte te houden van ons scholingsaanbod en om kennis met je te delen. Je kan ons volgen op Facebook, Pinterest, LinkedIn en Twitter.

Aan het gebruik van social media zijn geen voorwaarden vanuit Zorg voor leren verbonden. Je gaat akkoord met de voorwaarden van het social media platform.

We maken gebruik van de advertentiemogelijkheden van social media platforms. We tonen je advertenties op basis van de gegevens die het social media platform met jouw toestemming verzamelt, bijvoorbeeld dat je ons volgt, geïnteresseerd bent in de zorg of dat je in een bepaalde regio woont. Welke gegevens social media platforms van jou verzamelen, heeft Zorg voor leren geen invloed op. Dit staat in de voorwaarden van het social media platform vermeld en is vaak ook te beheren in de instellingen van jouw social media profiel.