Gratis trainingen in Gouda: Samen zorgen

Training ‘Samen Zorgen’ voor (zorg)professionals over het samenwerken met mantelzorgers

In je werk heb je vaak te maken met mantelzorgers en (zorg)vrijwilligers. Een goede samenwerking met elkaar is van grote waarde voor je cliënt.
Een goede start is dan ook het halve werk! Hoe kun je op een goede manier samen zorgen? Hoe kun je mantelzorgers actief betrekken bij het opstellen van het zorgplan? Hoe zorg je ervoor dat je elkaar beter begrijpt? Hoe kun je ervoor zorgen dat mantelzorgers zelf niet overbelast raken? En hoe kun je je eigen werkplezier vergroten door je beter, leuker en duurzamer samen te werken met mantelzorgers en (zorg)vrijwilligers?
Op deze vragen en meer krijg je antwoord in de training. De opzet van de training is heel praktisch en je krijgt veel concrete handvatten die de samenwerking met mantelzorg positief kunnen beïnvloeden.
[av_button label=’Flyer’ link=’manually,https://www.mantelzorgcentraal.nl/wp-content/uploads/Flyer-Samen-Zorgen-2015-mantelzorgcentraal-def.pdf’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue81f’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-4rzb2a’] [av_button label=’Inschrijven’ link=’manually,https://www.mantelzorgcentraal.nl/training-samen-zorgen/’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue836′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2slnci’] De training wordt kosteloos aangeboden aan zorgprofessionals in en om Gouda.
samen zorgen
 
 
 
 
 
Training Samen zorgen in Zoetermeer.
 

Laatste nieuws

Menu