Informatie | workshop Neus-maag en PEG sonde

Doelgroep: niveau 3IG en hoger
Tijden: 15.00 – 16.30 uur of van 19.00 – 20.30 uur
Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers
Investering: € 150,00 vrijgesteld van BTW
Accreditatiepunten Kwaliteitsregister: 5 accreditatiepunten

Inhoud:

  • Neus- en maagsonde inbrengen
  • Neus- en maagsonde verwijderen
  • Verzorgen PEG sonde
  • Verwisselen PEG sonde

Hoe werken wij?

De opzet van de trainingen en workshops Voorbehouden en Risicovolle handelingen is als volgt:
workshop voorbehouden handelingen

E-learning

Je start met het doornemen van de theorie via e-learning. Die theorie blijft 2 jaar lang toegankelijk voor je en bevat onder andere de meest recente versie van de observatielijsten van de Vilans protocollen. Zo heb je altijd inzicht in hoe een handeling stap voor stap volgens het meest recente protocol dient te worden uitgevoerd.

Praktijkbijeenkomst

Tijdens de praktijkbijeenkomst kun je vragen stellen en word je afgetoetst op alle handelingen. Als jouw handelen voldoende wordt beoordeeld, ontvang je meteen een certificaat met daarop uitgebreid vermeld welke handelingen wanneer zijn afgetoetst. Onze trainers zijn verpleegkundigen met een docenten- / trainersopleiding en daarnaast ook nog actief in het werkveld.

Herhaling

Na afloop van de praktijkbijeenkomst ontvang je regelmatig herhaling en/of verdieping van de theorie per mail. Dit is kort en krachtig en houd je scherp. Tevens zijn we vanuit Zorg voor leren als het ware een stok achter de deur om de eventuele actiepunten onder de aandacht te houden.

Inschrijven

Inschrijven voor een hele trainingsdag Voorbehouden en Risicovolle handelingen kan HIER.

Je kan je ook aanmelden voor de losse onderdelen, zoals deze.

De investering is dan € 150,00 per onderdeel. Dit is ook inclusief e-learning en herhaling. Aanmelden voor een of twee onderdelen kun je eenvoudig doen via onderstaand contactformulier. Vind je het fijner om te bellen? Dat kan naar 06 250 555 92.

Ik meld me aan voor Neus-maag- en PEG sonde

Uitspraken van deelnemers:

Ik vond het fijn dat je thuis de e-learning al kunt doen, waardoor je puur de praktijk toe kon passen en geen tijd kwijt bent met ‘t ophalen van de achtergrondinformatie.

Ik heb echt veel gehad aan deze training. De sfeer was goed en nadat ik succesvol was beoordeeld kreeg ik direct mijn certificaat mee. Heel erg bedankt!

Ik heb het als leerzaam en prettig ervaren. Ik was op de een of andere manier heel zenuwachtig, maar Paulien wist dat goed weg te nemen en heeft mij echt gerustgesteld.

Ik vond deze training in één woord geweldig!